Garaże blaszane Mazowieckie | CGT Konstrukcje stalowe

W raz z rozwojem postanowiliśmy rozszerzyć działalność naszej firmy na całGaraże blaszane w mazowieckim, garaże Warszaway obszar województwa mazowieckiego. Realizujemy zamówienia zarówno w samej Warszawie jak i w miejscowościach ościennych a także we wszystkich powiatach mazowieckich (Białobrzegi, Ciechanów, Garwolin, Gostynin, Grodzisk Mazowiecki, Grójec, Kozienice, Legionowo, Lipsko, Łosice, Maków Mazowiecki, Mińsk Mazowiecki, Mława, Nowy Dwór Mazowiecki, Ostrołęka, Ostrów Mazowiecka, Otwock, Piaseczno, Płock, Płońsk, Pruszków, Przasnysz, Przysucha, Pułtusk, Radom, Siedlce, Sierpc, Sochaczew, Sokołów Podlaski, Szydłowiec, Ożarów Mazowiecki, Węgrów, Wołomin, Wyszków, Zwoleń, Żuromin, Żyrardów).

Dzięki bogatej ofercie i szerokiemu obszarowi działania zyskaliśmy duże zainteresowanie naszymi produktami na tym terenie. Skutkiem tych działań jest bardzo korzystna oferta cenowa na nasze garaże, bramy i kojce:

Standardowy czas oczekiwania na garaż w sezonie czyli w czasie od marca do końca listopada wynosi od 3 do 14 dni. W czasie zimowym okres oczekiwania jest wydłużony do 30 dni.

Bezpłatny transport garaży CGT BURNUS s.c.

Nasza oferta zawsze zawiera bezpłatny transport naszych produktów oraz ich profesjonalny montaż u Klienta. Zapytania oraz zamówienia przyjmujemy telefonicznie oraz mailowo lub poprzez formularz kontaktowy:

Oferujemy również dogodne formy płatności dlatego oprócz rozliczeń gotówkowych i przelewowych udostępniliśmy Państwu sprzedaż ratalną naszych produktów za pomocą znanego i uznanego systemu ratalnego Credit Agricole (dawniej Lucas). Wszelkie formalności można załatwić na odległość, a umowę kredytową podpisuje się w dniu montażu. Szczegółowe warunki i procedurę przyznawania kredytu można zobaczyć [tutaj].

Raty Credit Agricole (dawniej Lucas) - garaże blaszane na raty

Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty