Garaże metalowe czyli blaszaki | CGT Konstrukcje stalowe

Blaszaki są jednym z najczęściej wybieranych rodzajów garaży. Posiadają wiele zalet, co sprawia, że są tak bardzo popularnym produktem na rynku.

Dlaczego wybieramy blaszaki?

• Blaszaki są dostępne na rynku w stosunkowo niskich cenach niż garaże drewniane bądź garaże murowane,

• czas dostawy garaży metalowych jest krótki, zazwyczaj wynosi od 3 do 14 dni,

• montaż blaszaków trwa zaledwie kilka godzin.

• zamówienie na blaszak można złożyć telefonicznie lub mailowo, bez wychodzenia z domu,

• postawienie garaży metalowych do 35 m2 nie wymaga pozwolenia na budowę jak również projektu budowlanego,

• garaże metalowe wykonywane są na wymiar, wedle życzenia klienta,

• blaszaki są przede wszystkim funkcjonalne, mogą służyć nie tylko jako garaż, lecz jako schowek na narzędzia, magazyn, domek ogrodowy,

• blaszaki, pełniące rolę domków gospodarczych, są przede wszystkim znacznie wytrzymalsze niż domki ogordowe zakupione w marketach,

• szczególną zaletą garaży metalowych, w stosunku do murowanych czy drewnianych, jest możliwość ich szybkiego demontażu, czy przeniesienia ich w inne miejsce.

• wybierając blaszak w kolorze, możemy mieć pewność, iż w przyszłości nie dojdzie do koniecznośći jego malowania, tak jak to bywa w przypadku garaży drewniancyh.

Blaszaki są świetnym rozwiązaniem dla osób, zabieganych i zapracowanych, którzy w szybkim czasie chcą stworzyć schronienie dla swojego samochodu, bądź koniecznie potrzebują umiejscowić na swojej działce domek ogrodowy czy pomieszczenie gospodarcze. Garaże metalowe mają także bardzo duże zastosowanie na działkach budowlanych, gdzie służą jako schowek na narzędzia.

Dlaczego warto wybrać blaszak właśnie z naszej firmy?

• garaże metalowe wykonujemy solidnie, stosując dobrej jakości materiały,

• w każdym blaszaku stosujemy belki dachowe z profili zamkniętych, dodatkowo wzmacniamy profilem bramy i drzwi,

• oferujemy najniższe ceny,

• zapewniamy szybki transport i sprawny montaż,

• dbamy o naszych klientów,

• nasí konsultanci służą fachową pomocą, dla każdego klienta przygotowują indywidualną wycenę, w przypadku nietypowych blaszaków wykonują szkic,

• z kilku dniowym wyprzedzeniem informujemy naszych klientów o przewidywalnym terminie dostawy.