Garaże blaszane ocynkowane | Producent CGT Konstrukcje stalowe

Garaż ocynkowany jest podstawowym produktem oferowanym przez firmę CGT. Konstrukcja garaży jest wykonana standardowo z kątowników i ceowników zimnogiętych o przekroju od 25 do 45 mm i grubości ścianki 2 mm. Konstrukcja dachu jest standardowo wzmocniona belkami z profili zamknietych o przekroju 30x50 lub 40x60. Konstrukcje są wstępnie zabezpieczone farbą przemysłową Malcor A w kolorze brązowym.

Do szkieletu przynitowana jest blacha panelowa, trapezowana T-7. W opcji garaży PREMIUM stosujemy nity w kolorze blachy.

Przekrój kątownika równoramiennego, ang. bracket        Przekrój poprzeczny profila zamknietego - ang. steel profile

Opcjonalnie oferujemy również możliwość wykonania konstrukcji garażu w całości z profili zamkniętych 30x40 i 30x30 mm oraz wykonanie poszycia z blach akrylowych w 14 kolorach z palety RAL lub blach drewnopodobnych. Połączenie tych wszystkich opcji, wraz z nitami w kolorze RAL dopasowanym do koloru blachy i obróbkami blacharskimi narożników, tworzy nową linię produktową PREMIUM. Linia ta jest skierowana do bardziej wymagających Klientów.

GALERIA GARAŻE OCYNKOWANE